Bedankt natuur­lief­hebbers!


17 juli 2015

Hierbij wil ik iedereen bedanken die de actie 'Geen censuur op natuur' heeft gesteund. Samen geven we een duidelijke boodschap af, namelijk dat niet getornd mag worden aan de bescherming van natuurgebieden in Europa!

Ik ga ervoor zorgen dat deze boodschap gehoord wordt bij de Europese Commissie. Op 24 juli bezorg ik al jullie handtekeningen bij de beleidsmakers in Brussel. Wie de actie nog niet ondertekend heeft, kan dat hier alsnog doen tot en met donderdag 23 juli.

De Vogel- en Habitatrichtlijn vormen samen de basis voor bescherming van Europese natuurgebieden en de dieren die daarin leven. De Partij voor de Dieren zal er in Brussel alles aan blijven doen om die bescherming overeind te houden en waar nodig te verbeteren. Mocht de Europese Commissie ondanks ons protest - en dat van vele anderen - tóch pogingen ondernemen bestaande natuurbescherming te verzwakken, dan kunnen jullie rekenen op ons verzet!

Hartelijke groet,

Anja Hazekamp
Europarlementariër Partij voor de Dieren

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Bezwaar tegen nieuwe EU-goedkeuring Roundup

Het omstreden landbouwgif glyfosaat, ingrediënt van het veelgebruikte bestrijdingsmiddel Roundup, moet uiterlijk op 31 decemb...

Lees verder

Europees Parlement: kloonvlees moet van tafel

Een grote meerderheid van het Europees Parlement heeft zich dinsdag uitgesproken voor een verbod op vlees en andere producten...

Lees verder

Doe mee met de Partij voor de Dieren!

    Doe mee